Skip to content

Our Website uses cookies. Cookies are small text files held on your computer that help us understand how you use our Website. Our cookies do not store any personal information about you, and you can delete and block cookies via your browser settings at any time. By clicking “Ok” you agree to accept our use of cookies. Learn more by reviewing our privacy policy.

Conversion of an existing basement and a first floor tenant space into a tri-level customer service center for mall operations. A new elevator and bay chute stairwell were added to connect the floors. Improvements included a front lobby with patron lockers and a child play area; central gathering space with decorative wood panel ceiling and designer flooring; family lounge with a kid-friendly restroom and changing stations; mall security with office space; operations center with enclosed offices, training room, telecom and data center; and a state-of-the art conference facility equipped with AV, acoustic wood panel for sound control and a skyfold room separator. MEPs, security equipment and telecom were included as well.

Contact Us